http://www.unisys.nl/insights/Story/insights-id-87
Insights

Bij Unisys bieden we enkele van de krachtigste, betrouwbaarste en veiligste IT-producten en -services ter wereld, maar het uiteindelijke verschil wordt gemaakt door onze mensen. Onze formule voor succes: eersteklas oplossingen + 20.000 mensen met hetzelfde doel + innovatief onderzoek naar belangrijke bedrijfskritische problemen = levering van waarde en inzicht aan onze klanten.

We werken nauw samen met onze toonaangevende denkers vanwege hun diepgaande expertise in allerlei sectoren en hun prikkelende perspectieven op actuele onderwerpen zoals cyberbeveiliging, cloudoplossingen, mobiliteit, social computing en big data. Maak kennis met onze innovatieve denkers via de Unisys-blogs, social media en andere forums en verdiep u in deze rijke verzameling vernieuwende inzichten.

Daarnaast sponsort Unisys onderzoek op de gebieden die voor bedrijven van belang zijn. Van de internationaal geraadpleegde Unisys Security Insights tot ons werk op het gebied van People Computing Productivity of ontwrichtende IT-trends, Unisys bevindt zich in de voorste gelederen bij het oplossen van complexe problemen.

Als u op zoek bent naar best practices, business intelligence of wilt deelnemen aan discussies over de nieuwste IT-trends moedigen we u aan om de onderstaande thema's nader te bekijken:

  • Ontwrichtende IT-trends: Explore Verken de ontwrichtende trends en hoe u er uw voordeel mee kunt doen.
  • People Computing Productivity Index: Deze index, samengesteld door IDC's onderzoek bij 450 IT-professionals over de hele wereld, is een maatstaf voor de productiviteit van eindgebruikers.
  • Publicaties en multimedia: Blijf op de hoogte van de bedrijfskritische informatie die u nodig heeft.
  • Toonaangevende denkers: Onze mensen zijn expert op hun gebied. Ontmoet ze hier.
  • Unisys Blogs: Neem deel aan ons wereldwijde forum voor de nieuwste inzichten op het gebied van gegevensbescherming, cloud computing, mobiliteit en BYOD, en nog vele andere actuele onderwerpen.
  • Unisys Security Insights​: Jaarlijks wereldwijd onderzoek van Unisys dat statistisch grondig onderbouwde inzichten geeft in de houding van consumenten ten aanzien van een groot aantal kwesties rond beveiliging.

 

 

http://www.unisys.nl/insights/Story/insights-id-87
insights-id-87