http://www.unisys.nl/insights/Story/insights-id-87
Insights

Unisys is gespecialiseerd in het leveren van marktspecifieke oplossingen, in combinatie met toonaangevende beveiliging aan overheidsorganisaties, financiële dienstverleners en commerciële marktpartijen

We werken nauw samen met onze toonaangevende denkers vanwege hun diepgaande expertise in allerlei sectoren en hun prikkelende perspectieven op actuele onderwerpen zoals cyberbeveiliging, cloudoplossingen, mobiliteit, social computing en big data.

Maak kennis met onze innovatieve denkers via de Unisys-blogs, social media en andere forums en verdiep u in deze rijke verzameling vernieuwende inzichten.

Als u op zoek bent naar best practices, business intelligence of wilt deelnemen aan discussies over de nieuwste IT-trends moedigen we u aan om de onderstaande thema's nader te bekijken:   

  • Publicaties en multimedia : Blijf op de hoogte van de bedrijfskritische informatie die u nodig heeft.
  • Toonaangevende denkers : Onze mensen zijn expert op hun gebied. Ontmoet ze hier.
  • Unisys Blogs : Neem deel aan ons wereldwijde forum voor de nieuwste inzichten op het gebied van gegevensbescherming, cloud computing, mobiliteit en BYOD, en nog vele andere actuele onderwerpen.
  • Unisys Security Index​ : Een wereldwijd onderzoek van Unisys dat statistisch grondig onderbouwde inzichten geeft in de houding van consumenten ten aanzien van een groot aantal kwesties rond beveiliging.

 

 

http://www.unisys.nl/insights/Story/insights-id-87
insights-id-87