Unisys Payment Services & Solutions

UPSS - Expertise

Aan de diepgaande expertise van UPSS op het gebied van (waarde)documentverwerking ligt ruim drie decennia ervaring ten grondslag. Al sinds vele tientallen jaren vormt UPSS een belangrijke en betrouwbare schakel in het Nederlandse en Belgische betalingsverkeer, waarbij we geruisloos en betrouwbaar de verwerking van de papieren betaalopdrachten voor onze rekening nemen.

De rijke historie van UPSS op het gebied van documentservices is mede terug te vinden in de kennishistorie van haar rechtsvoorgangers Equens, (het voormalige Interpay) en de BankGiroCentrale. Per 1 april 2004 heeft Unisys de activiteiten van het toenmalige Interpay-bedrijfsonderdeel Document Services overgenomen en ondergebracht in de 100% dochteronderneming Unisys Payment Services & Solutions N.V. (UPSS).

In Leusden digitaliseert UPSS via scanning en handschriftherkenning jaarlijks circa 55 miljoen papier gerelateerde betaalopdrachten, grofweg te scheiden in geprinte en handgeschreven overschrijvingen en heeft in de voorbije jaren daarmee een zeer solide naam opgebouwd door miljarden transacties foutloos met haar systemen te verwerken.

Areas van expertise (PDF, 50 KB)

UPSS - Leusden adres